Alle reisverzekeringen

Alle reisverzekeringen voor studenten

Het is niet altijd even makkelijk om een reisverzekering te kiezen. Er zijn vele verschillende verzekeraars die een reisverzekering aanbieden. Om te weten welke reisverzekering het beste bij jou of je reis past moet je de dekkingen weten en de voor- en nadelen van de reisverzekeraars bekijken. Wij hebben om je te helpen een overzicht van een aantal grote reisverzekeraars met passende aanbod voor studenten samengesteld.

Allianz Global Assistance

logo_allianz

Allianz Global Assistance is de marktleider op het gebied van reisverzekeringen. Wanneer je een ervaren en betrouwbare reisverzekeraar zoekt zit je bij Allianz Global Assistance dus goed. Het is mogelijk om een doorlopende reisverzekering voor vakanties af te sluiten, maar Allianz biedt ook een speciale globetrotterverzekering aan voor langere periodes in het buitenland. Ideaal wanneer je op buitenlandse stage of backpacken gaat!

Meer informatie op onze pagina over Allianz Global Assistance reisverzekering.

AEGON

AEGON is een Nederlands bedrijf dat inmiddels in meer dan 20 landen actief is. Je kunt er vele verschillende verzekeringen afsluiten, zoals een auto-, een inboedel- en een reisverzekering. De AEGON reisverzekering heeft een uitgebreide basisdekking die aan te vullen is met 5 extra dekkingen. Zo stel je zelf je perfecte reisverzekering samen.

Meer informatie op onze pagina over AEGON reisverzekering

Centraal Beheer Achmea

cb-lo

Centraal Beheer Achmea opereert onder de vleugels van het grote verzekeringsconcern Achmea. De verzekeraar biedt een veelheid aan verzekeringen aan, waaronder twee soorten reisverzekeringen. Voor de fervent reiziger die meerdere keren per jaar op vakantie gaat bestaat de doorlopende reisverzekering. Ga je slechts sporadisch op reis? Dan kan je kiezen voor de tijdelijke, kortlopende reisverzekering.

Meer informatie op onze pagina over Centraal Beheer Achmea reisverzekering

FBTO

Verzekeraar FBTO (Friese Boeren en Tuinders Onderlinge) is onderdeel van Achmea, de grootste verzekeringsaanbieder van Nederland. FBTO biedt allerlei soorten verzekeringen aan. Wanneer je gaat reizen is het mogelijk om een kortlopende en een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Je stelt de verzekering verder zelf samen door losse aanvullende modules die je maandelijks aan- en uit kunt zetten.

Meer informatie op onze pagina over FBTO reisverzekering

HEMA

Hema

HEMA staat natuurlijk vooral bekend als warenhuisketen. Tegenwoordig kan je bij HEMA ook diverse soorten verzekeringen afsluiten, waaronder een reisverzekering. De doorlopende reisverzekering van HEMA heeft verschillende voordelen, waaronder gratis dekking voor winter- en onderwatersport.

Meer informatie op onze pagina over HEMA reisverzekering

OHRA

OHRA behoort tot de Delta Lloyd Groep, dat weer beheerd wordt door verzekeraar CZ. Al 80 jaar is OHRA actief in de verzekeringswereld. Naast vele andere verzekeringen kan je bij OHRA ook een reisverzekering afsluiten. Je kunt daarbij kiezen tussen een kortlopende, een doorlopende en een annuleringsverzekering.

Meer informatie op onze pagina over OHRA reisverzekering

Reaal

logo-reaal

Totaalverzekeraar Reaal is al meer dan een eeuw actief en mag zich rekenen tot één van de grote spelers op de Nederlandse verzekeringsmarkt. In zijn huidige vorm biedt Reaal verschillende (online) verzekeringen aan, waaronder een doorlopende reisverzekering.

Direct naar Reaal

Meer informatie op onze pagina over Reaal reisverzekering

Univé

Univé is een coöperatieve organisatie zonder winstoogmerk, waardoor je als klant vaak lid bent van de Univé-vereniging. Je kunt bij de verzekeraar vele soorten verzekeringen afsluiten, van fiets- tot kostbaarhedenverzekering. Voor reizigers biedt Univé de mogelijkheid om een kortlopende en een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Je kiest daarbij zelf of het Budget- of het Comfortpakket het beste bij je past.

Meer informatie op onze pagina over Univé reisverzekeringen

Per reisverzekeraar is het volgende te vinden

  • De voor- en nadelen van het afsluiten van een reisverzekering bij de verzekeraar
  • De dekking en de prijs van het basispakket
  • De aanvullende opties die bij de reisverzekering kunnen worden afgesloten
  • Eventuele kortingen en acties voor studenten
  • Extra diensten van de reisverzekeraar
  • Contactgegevens

Copyright © 2005 - 2019 Studenten-Zorgverzekeringen.nl