Print icon

Alle aansprakelijkheidsverzekeringen

Aansprakelijkheidsverzekeringen worden in verschillende vormen en maten aangeboden. Bij de zoektocht naar een passende aansprakelijkheidsverzekering is het niet alleen fijn om te weten met wie je in zee gaat, een vergelijking van onder meer dekkingsvoorwaarden, premie en extra diensten helpen je een bewuste keuze te maken. Maak kennis en vergelijk op je gemak de volgende aansprakelijkheidsverzekeraars met elkaar.

ABN Amro

ABN Amro staat wellicht beter bekend als bank, maar ook bij ABN Amro kan je verschillende verzekeringen afsluiten. De aansprakelijkheidsverzekering van ABN Amro, met keuze uit twee basisdekkingen, komt in 2016 het beste uit de test bij de Consumentenbond.

Direct naar ABN Amro

Lees meer over de aansprakelijkheidsverzekering van ABN Amro

Aegon

AEGON Inboedelverzekering

Een andere grote speler op de Nederlandse verzekeringsmarkt, actief sinds 1983, is Aegon. De aansprakelijkheidsverzekering van Aegon biedt wereldwijde dekking voor schade per ongeluk toegebracht aan personen of diens eigendommen tot een maximumbedrag van €1.250.000,- of €2.500.000,- naar vrije keuze. De verzekering kent geen eigen risico, je betaalt derhalve geen cent uit eigen zak in geval van een schadegebeurtenis. Ook Aegon biedt een handige schademelding app en loyaliteitskorting tot wel 10% voor klanten die meerdere verzekeringen bij Aegon afsluiten.

Direct naar Aegon

Lees meer over de aansprakelijkheidsverzekering van Aegon

Centraal Beheer

centraal beheer Inboedelverzekering

Al sinds 1909 is Centraal Beheer actief als verzekeraar. In 1970 verhuisde de verzekeraar naar Apeldoorn, waar het bekendheid verwierf met de populaire ‘even Apeldoorn bellen’ reclamespotjes. De aansprakelijkheidsverzekering van Centraal Beheer verzekert je hoofdzakelijk tegen schade die je onbedoeld toebrengt aan iemand anders of diens spullen, tot een maximum van €1.000.000,- of €2.500.000, afhankelijk van het risico dat je wilt verzekeren. Daarnaast biedt de verzekeraar interessante extra diensten, waaronder de mogelijkheid schade via je smartphone direct door te geven. Jongeren tot 30 jaar krijgen bovendien 10% leeftijdskorting.

Direct naar Centraal Beheer

Lees meer over de aansprakelijkheidsverzekering van Centraal Beheer

FBTO

FBTO is een pionier wat betreft het aanbieden van consumentenverzekeringen. Het in 1956 opgerichte verzekeringsbedrijf maakt vandaag de dag onderdeel uit van het verzekeringsconcern Achmea Groep. De aansprakelijkheidsverzekering van FBTO dekt schade onbedoeld toegebracht aan andere personen of zijn/haar spullen tot een maximum van €1.500.000,-. Het is bij FBTO niet mogelijk te kiezen voor een hoger verzekerd bedrag. Indien je een aansprakelijkheidsverzekering bij FBTO afsluit, kom je bovendien mogelijk in aanmerking voor collectiviteitskorting via je (studie)vereniging of onderwijsinstelling.

Direct naar FBTO

Lees meer over de aansprakelijkheidsverzekering van FBTO

Inshared

Inshared is een online verzekeraar met een divers aanbod van verzekeringen. Omdat de verzekeringszaken grotendeels online worden geregeld, kan onder meer de aansprakelijkheidsverzekeringen tegen een scherpe premie worden aangeboden.

Direct naar Inshared

Lees meer over de aansprakelijkheidsverzekering van Inshared

Lemonade

AEGON Inboedelverzekering

Bij de vernieuwende online verzekeraar Lemonade kan je terecht voor een inboedel- of aansprakelijkheidsverzekering. Om het verzekeren eenvoudiger en transparanter te maken heeft de verzekeraar een zogenaamde polis 2.0 opgesteld: een ‘leesbare’ en heldere uitleg van je dekkingen. Daarnaast wil de verzekeraar ook sociaal impact maken door geld wat overblijft na uitbetaling van claims te doneren aan goede doelen.

Direct naar Lemonade

Lees meer over de aansprakelijkheidsverzekering van Lemonade

OHRA

Bij OHRA kan je naast de zorgverzekering ook terecht voor onder meer een reisverzekering, inboedelverzekering of aansprakelijkheidsverzekering. Met de aansprakelijkheidsverzekering van OHRA ben je wereldwijd verzekerd en betaal je geen eigen risico.

Direct naar OHRA

Lees meer over de aansprakelijkheidsverzekering van OHRA

Reaal

reaal

Reaal is een (sinds kort ook online) totaalverzekeraar waar je terecht kan voor onder meer woon-, reis- en rechtverzekeringen. Onder de ‘recht’verzekeringen valt de aansprakelijkheidsverzekering van Reaal. Deze verzekering biedt een ruime dekking tot maximaal €2.500.000,- waarbij geen eigen risico geldt. Indien je in het buitenland per ongeluk schade toebrengt aan een ander of diens spullen, betaalt Reaal de waarborgsom tot maximaal €45.000,-.

Direct naar Reaal

Lees meer over de aansprakelijkheidsverzekering van Reaal

Univé

Univé heeft een veelvoud aan verzekering in z’n portfolio, waaronder de aansprakelijkheidsverzekering. Met deze verzekering voorkom je dat je zelf voor schade moet opdraaien die je per ongeluk veroorzaakt hebt. De aansprakelijkheidsverzekering van Univé heeft geen eigen risico en bovendien geldt er een wereldwijde dekking. 

Direct naar Univé

Lees meer over de aansprakelijkheidsverzekering van Univé