Contact

Contact gegevens

Deze website is opgezet voor studenten die alles willen weten over de verschillende studenten verzekeringen. Wij hebben ervaren dat er bij de meeste verzekeringen speciale kortingen / regels zijn speciaal voor studenten, alleen nergens op internet is er een compleet overzicht met objectieve informatie. (meestal kom je verzekeringsmaatschappijen tegen die alleen hun verzekeringen aanprijzen)

Heb je vragen over de website? Of over ons? Bel, mail, twitter of chat met ons!
Omdat wij ons alleen richten op de algemene informatievoorziening, nemen wij geen persoonlijke vragen in behandeling. Daarnaast geven wij geen advies over verzekeraars/verzekeringen.

– Telefonisch op: 070 2500 111 (ma-vrij 10:00 – 17:00)
– Mail: info@studenten-zorgverzekeringen.nl
– Twitter: @studentenzorg


Wij proberen altijd dezelfde dag je vraag te beantwoorden.

Up-to-date informatie

Om er voor te zorgen dat studenten objectief geïnformeerd worden, hebben wij per verzekeringsvorm alle belangrijkste informatie verzameld en gepubliceerd op deze website. Onze informatie blijft up-to-date doordat wij meerdere keren per jaar alle informatie checken en waar nodig aan te vullen / wijzigen.

Opmerkingen / suggestie’s

Ben jij iets tegen gekomen dat niet klopt op deze site of heb je een opmerking / suggestie, laat het ons weten! Gebruik het onderstaande contactformulier of mail ons direct op:
info@studenten-zorgverzekeringen.nl

© 2005 - 2019 Studenten-Zorgverzekeringen.nl | Cookies | Partners | Hoe werken wij? | Privacy | Disclaimer.