Disclaimer

Disclaimer studenten-zorgverzekeringen.nl

Door de website Studenten-zorgverzekeringen.nl te gebruiken accepteer je het door ons opgestelde privacybeleid en de disclaimer van deze site.

Wijzigingen

Studenten-zorgverzekeringen.nl probeert haar informatie zo actueel en goed mogelijk te houden. De informatie die online staat verandert daarom regelmatig. De website mag deze veranderingen toepassen zonder hier vooraf een melding van te maken.

Aansprakelijkheid

Studenten-zorgverzekeringen.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor fouten in de informatie die op de website staat. Ook voor de gevolgen die de onjuiste informatie kan hebben voor de bezoeker van onze website zijn wij niet verantwoordelijk. De beslissingen die bezoekers van Studenten-zorgverzekeringen.nl maken zijn altijd op het eigen risico van deze bezoekers, ook wanneer deze gebasseerd zijn op onze informatie.

Derde partijen

Op de website Studenten-zorgverzekeringen.nl vind je meerdere links naar externe websites. Deze websites worden niet door ons beheerd en wij kunnen daarom niet verantwoordelijk worden gehouden voor informatie en diensten die deze partijen aanbieden. Daarnaast kan Studenten-zorgverzekeringen.nl ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor fouten die eventueel in de uikomsten van de vergelijker ontstaan.
 
Als Studenten-zorgverzekeringen.nl doen wij ons best om een zo goed mogelijk contact en overeenstemming te hebben met de derde partijen met wie wij werken. Zo proberen wij fouten zo veel mogelijk te voorkomen. Wanneer jij een fout tegenkomt op onze website, dan waarderen wij het als jij dit aan ons meldt via onze contactinformatie.

Auteursrechten

Alle auteursrechten van de informatie en bestanden gepresenteerd op Studenten-zorgverzekeringen.nl liggen ook bij Studenten-zorgverzekeringen.nl. Het is als externe partij daarom niet toegestaan om afbeeldingen, webpagina`s en/of teksten over te nemen van onze website. Als uitzondering hierop gelden pagina`s waarbij dit specifiek anders is aangegeven of wanneer er voorafgaand schriftelijk toestemming is gegeven voor het overnemen van informatie.

Copyright © 2005 - 2019 Studenten-Zorgverzekeringen.nl