Print icon

Alle globetrotterverzekeraars

Een globetrotterverzekering is speciaal in het leven geroepen voor studenten die voor langere tijd naar het buitenland gaan om daar rond te reizen, te studeren, werken of stage te lopen. Globetrotterverzekeringen hanteren, ten opzichte van bijvoorbeeld kortlopende en doorlopende reisverzekeringen, geen of een veel langere toegestane maximale reisduur. Daarnaast bieden de verzekeringen uitgebreide dekking voor zaken als aansprakelijkheid, ongevallen en bagage.

Op deze pagina lees je meer over de verschillende aanbieders van globetrotterverzekeringen.

Overzicht globetrotterverzekeraars

In onderstaand overzicht worden de globetrotterverzekeringen van Allianz Global Assistance, Covered Abroad en Insure To Study kort uitgelicht. Voor meer informatie kan je de betreffende verzekeraarspagina’s raadplegen.

Allianz Global Assistance

logo_allianz

Allianz Global Assistance richt zich in het bijzonder op studenten die voor langere tijd naar het buitenland gaan om bijvoorbeeld te gaan backpacken, een half jaar of jaar in het buitenland gaan studeren of ergens over de grens stage gaan lopen. De verzekering is ook uitermate geschikt als je bijvoorbeeld voor een langere periode als au pair gaat werken of (vrijwilligers)werk gaat verrichten. Naast de reguliere reisverzekeringen kan je bij Allianz Global Assistance daartoe een globetrotterverzekering afsluiten. Op de verzekeraarspagina van Allianz Global Assistance krijg je een idee van de belangrijkste dekkingen van deze verzekering.

Direct naar Allianz Global Assistance
Meer informatie over de Allianz Global Assistance globetrotterverzekering.

Centraal Beheer Achmea

cb-lo

Hoewel Centraal Beheer Achmea niet echt een globetrotterverzekering aanbiedt, kan je er wel terecht voor een doorlopende reisverzekering met een hoge maximale reisduur (deze verzekering biedt alleen dekking voor vrijetijdsbesteding). Je kan met deze reisverzekering namelijk maximaal 365 dagen op reis, waardoor deze doorlopende verzekering al snel lijkt op een globetrotterverzekering wat betreft deze extra lange reisduur. Voor meer informatie over de dekking en premie van de doorlopende reisverzekering van Centraal Beheer Achmea met globetrotter trekjes kan je de verzekeraarspagina bekijken.

Direct naar Centraal Beheer Achmea
Meer informatie over Centraal Beheer Achmea globetrotterverzekering

Covered Abroad

Covered Abroad is een internationale organisatie die gespecialiseerd is in reisverzekeringen voor studenten die voor langere tijd naar het buitenland vertrekken. Met een verzekering van Covered Abroad weet je zeker dat je voor de juiste zaken verzekerd bent tijdens je reis. Je kunt bij de verzekeraar kiezen uit twee verschillende pakketten voor medische dekking en er is daarnaast ook nog een pakket voor aansprakelijkheid en bagage. Je betaalt de premie per dag dus je betaalt nooit te veel! Bekijk onze verzekeraarspagina over Covered Abroad voor uitgebreide informatie over de inhoud en premie van de globetrotterverzekering.

Naar website Covered Abroad
Meer informatie over Covered Abroad globetrotterverzekering

Insure To Study

Insure To Study opereert onder de vleugels van de Jonker Schotte Advies Groep en werkt nauw samen met De Europeesche verzekeringen. Insure To Study richt zich op studenten die (voor langere tijd) naar het buitenland gaan om te reizen, studeren, stage lopen of (vrijwilligers)werk gaan verrichten. Bij Insure To Study kan je terecht voor zeer complete verzekeringen voor je verblijf in het buitenland, toegespitst op je reisdoel, verblijfsduur en reisbestemming. Je hebt de keuze uit een Basis-, Master of European Plan.

Direct naar Insure To Study

Meer informatie over Insure To Study globetrotterverzekering