Print icon

Alle inboedelverzekeringen

Denk jij dat je op je studentenkamer weinig waardevolle inboedel hebt staan? Dat zal je flink tegenvallen! Alleen al je elektrische apparaten bij elkaar opgeteld zijn al vele honderden euro`s waard. Wanneer er bij jou thuis ingebroken wordt of er breekt brand uit, dan ben je alles kwijt. Met een inboedelverzekering dek je voor een paar euro per maand deze risico`s. Om je op weg te helpen met het maken van een keuze tussen de vele aanbieders vind je hier een overzicht van goede inboedelverzekeringen voor studenten.

Aegon

AEGON Inboedelverzekering

Deze Nederlandse verzekeraar is wereldwijd actief en heeft vele miljoenen klanten. Aegon houdt het graag simpel en ook wanneer je een inboedelverzekering afsluit is dit erg eenvoudig. De dekking is zeer volledig en je krijgt meestal de nieuwwaarde uitgekeerd. Je kunt voor een klein bedrag extra per maand een buitenhuisdekking afsluiten op de inboedelverzekering. Al jouw dure gadgets zijn dan overal in Nederland verzekerd voor schadegevallen.

Direct naar Aegon

Meer informatie op onze pagina over Aegon inboedelverzekering

Centraal Beheer

centraal beheer Inboedelverzekering

Als onderdeel van de maatschappij Achmea Groep is Centraal Beheer een grote en betrouwbare verzekeraar. Bij Centraal Beheer kun je een groot aantal woonverzekeringen afsluiten. Zo kun je kiezen voor een inboedelverzekering en deze nog helemaal naar wens verder uitbreiden met een allrisk dekking, een tuinverzekering, een glasverzekering en een buitenshuisverzekering.

Direct naar Centraal Beheer

Meer informatie op onze pagina over Centraal Beheer inboedelverzekering

Ohra

OHRA Inboedelverzekering

De Ohra inboedelverzekering biedt een volledige dekking voor alle spullen in jouw huis. Je kunt een (allrisk) inboedelverzekering afsluiten waarmee onder andere je computer, telefoon, geld en sieraden zijn gedekt. Ben je bang dat er onderweg naar de universiteit of tijdens een avondje uit iets gestolen wordt? Breid dan je inboedelverzekering af met de module buiten het huis. Wanneer je kiest voor een eigen risico op de inboedelverzekering krijg je een korting op de maandelijkse premie.

Direct naar OHRA

Meer informatie op onze pagina over Ohra inboedelverzekering

Reaal

logo-reaalVerzekeraar Reaal biedt verschillende verzekeringen. Zo ook een inboedelverzekering. Waarmee je verzekerd bent tegen diefstal of schade aan alle spullen in huis maar ook schade aan je tuin of beplanting. Deze verzekering biedt verschillende dekkingen. Deze dekkingen kun je nog uitbreiden met een extra dekking voor sieraden, glas en voor buitenhuis.

Direct naar Reaal

Lees meer informatie op onze pagina Reaal inboedelverzekering.

Univé

Unive Inboedelverzekering

Bij het grote verzekeringsbedrijf Univé kan je inboedelverzekering afsluiten die al jouw spullen goed en volledig verzekert. De standaard inboedelverzekering is uit te breiden met een allrisk dekking, een glasverzekering en een handige buiten-de-deurdekking waarmee al jouw gadgets en waardevolle zaken ook buitenshuis goed verzekerd zijn! Je kiest er verder zelf voor of je een eigen risico wilt afsluiten op de verzekering.

Direct naar Univé

Meer informatie op onze pagina over Univé inboedelverzekering