Print icon

Alle inboedelverzekeringen

Denk jij dat je op je studentenkamer weinig waardevolle inboedel hebt staan? Vergis je niet! Je kamer of appartement staat al snel vol met waardevolle meubels, elektrische apparaten (denk aan je laptop, speakers, tablet of smartphone), een muziekinstrument, sieraden en natuurlijk al je kleding. Wanneer er bij jou thuis ingebroken wordt of er breekt brand uit dien je zonder inboedelverzekering zelf op te draaien voor de schade.

Om dit risico niet te lopen, kan je al voor enkele euro’s per maand een studenten inboedelverzekering afsluiten. Er zijn vele aanbieders van inboedelverzekeringen, dat maakt het soms lastig kiezen. Om je op weg te helpen met het maken van een keuze tussen de vele aanbieders vind je hier een overzicht van inboedelverzekeringen voor studenten.

Aegon

AEGON Inboedelverzekering

Deze Nederlandse verzekeraar is wereldwijd actief en heeft vele miljoenen klanten. Aegon houdt het graag simpel en ook wanneer je een inboedelverzekering afsluit is dit erg eenvoudig. De dekking is zeer volledig en je krijgt meestal de nieuwwaarde uitgekeerd. Je kunt voor een klein bedrag extra per maand een buitenhuisdekking afsluiten op de inboedelverzekering. Al jouw dure gadgets zijn dan overal in Nederland verzekerd voor schadegevallen.

Direct naar Aegon

Meer informatie op onze pagina over Aegon inboedelverzekering

Centraal Beheer

centraal beheer Inboedelverzekering

Als onderdeel van de maatschappij Achmea Groep is Centraal Beheer een grote en betrouwbare verzekeraar. Bij Centraal Beheer kun je een groot aantal woonverzekeringen afsluiten. Zo kun je kiezen voor een inboedelverzekering en deze nog helemaal naar wens verder uitbreiden met een allrisk dekking, een tuinverzekering, een glasverzekering en een buitenshuisverzekering.

Direct naar Centraal Beheer

Meer informatie op onze pagina over Centraal Beheer inboedelverzekering

Ditzo

Ditzo Inboedelverzekering

Ditzo biedt online verschillende verzekeringen aan, waaronder de inboedelverzekering. De verzekeraar opereert onder de vleugels van ASR Nederland en profileert zich als een toegankelijke verzekeraar waarbij online gemak en jouw verzekeringswensen voorop staan. Met de inboedelverzekering van Ditzo zijn alle te verhuizen spullen in je huis verzekerd tegen bijvoorbeeld diefstal, inbraak, water- of stormschade en brand.

Direct naar Ditzo

Lees meer over de Ditzo inboedelverzekering

FBTO

FBTO Inboedelverzekering

FBTO is een allround verzekeraar die valt onder de Achmea Groep. Je kan bij deze verzekeraar terecht voor een veelheid aan verzekeringen, waaronder je zorgverzekering maar ook een aansprakelijkheids-, reis-, of inboedelverzekering. Bij deze laatste verzekering zijn al je te verplaatsen spullen in je huis, tuin of schuurtje verzekerd tegen schade veroorzaakt door onder meer brand, inbraak, ontploffing of storm.

Direct naar FBTO

Bekijk meer informatie over de FBTO inboedelverzekering

HEMA

HEMA Inboedelverzekering

HEMA staat inmiddels niet alleen meer bekend om zijn winkelketen. Daarnaast is HEMA in samenwerking met de Achmea Groep actief in het aanbieden van verschillende schadeverzekeringen, waaronder de zorgverzekering maar ook scooter- of inboedelverzekeringen. Bij HEMA is je inboedel standaard allrisk verzekerd en bovendien biedt de verzekeraar een garantie dat je niet onderverzekerd kan raken.

Direct naar HEMA

Meer informatie over de HEMA inboedelverzekering

Ohra

OHRA Inboedelverzekering

De Ohra inboedelverzekering biedt een volledige dekking voor alle spullen in jouw huis. Je kunt een (allrisk) inboedelverzekering afsluiten waarmee onder andere je computer, telefoon, geld en sieraden zijn gedekt. Ben je bang dat er onderweg naar de universiteit of tijdens een avondje uit iets gestolen wordt? sluit dan je inboedelverzekering af met de module buiten het huis. Wanneer je kiest voor een eigen risico op de inboedelverzekering krijg je een korting op de maandelijkse premie.

Direct naar OHRA

Meer informatie op onze pagina over Ohra inboedelverzekering

Reaal

Reaal Inboedelverzekering

Verzekeraar Reaal biedt verschillende verzekeringen. Zo ook een inboedelverzekering. Waarmee je verzekerd bent tegen diefstal of schade aan alle spullen in huis maar ook schade aan je tuin of beplanting. Deze verzekering biedt verschillende dekkingen. Deze dekkingen kun je nog uitbreiden met een extra dekking voor sieraden, glas en voor buitenhuis.

Direct naar Reaal

Lees meer informatie op onze pagina Reaal inboedelverzekering.

Univé

Unive Inboedelverzekering

Bij het grote verzekeringsbedrijf Univé kan je een inboedelverzekering afsluiten die al jouw spullen goed en volledig verzekert. De standaard inboedelverzekering is uit te breiden met een allrisk dekking, een glasverzekering en een handige buiten-de-deurdekking waarmee al jouw gadgets en waardevolle zaken ook buitenshuis goed verzekerd zijn! Je kiest er verder zelf voor of je een eigen risico wilt afsluiten op de verzekering.

Direct naar Univé

Meer informatie vind je op onze pagina over Univé inboedelverzekering

Verzekeruzelf

Verzekeruzelf Inboedelverzekering

Verzekeruzelf zijn pioniers in online verzekeringen. De verzekeraar omschrijft zichzelf in de dienstverlening als snel en eenvoudig. Je kan er allerlei soorten verzekeringen afsluiten, bijvoorbeeld een reis-, aansprakelijkheids-, of inboedelverzekering. De inboedelverzekering verzekert al je loszittende spullen in huis, waaronder je elektrische apparatuur, kleding, meubels, sieraden en eventueel muziekinstrumenten tegen verschillende vormen van schade. Je kan kiezen uit een basis of allrisk inboedelverzekering.

Direct naar Verzekeruzelf

Bekijk meer uitgebreide informatie over de Verzekeruzelf inboedelverzekering