GHW Studentenpakket

De assurantieadviseurs bij GHW zijn sinds 1928 gespecialiseerd in advies en dienstverlening aangaande verzekeringen. Het bedrijf uit Nijmegen verleent diensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Studenten kunnen sinds kort bij GHW terecht voor een compleet studentenpakket met een lage premie. Ideaal voor de student die op kamers gaat!

Meer weten over de dekking van deze studentenverzekering?
Naar dekkingsoverzicht

Het GHW Studentenpakket

Het studentenpakket van GHW bevat een inboedelverzekering, aansprakelijkheidsverzekering en ongevallenverzekering. Het studentenpakket is al af te sluiten vanaf €3,50 per maand! De dekking van iedere verzekering vind je in onderstaand overzicht.

Inboedelverzekering

Een inboedelverzekering biedt een vergoeding voor schade aan je spullen op je studentenkamer. Bijvoorbeeld als gevolg van een inbraak, brand- of waterschade. De inboedelverzekering in het studentenpakket van GHW vergoedt maximaal €7.500,-.

Laptop

Je laptop is tot maximaal € 2.000,- verzekerd tegen o.a. diefstal. Voor een nieuwe laptop is het 1e jaar de nieuwwaarde verzekerd, daarna de dagwaarde. Hiervoor betaal je per maand € 2,00 extra.

Aansprakelijkheidsverzekering

Een aansprakelijkheidsverzekering verzekert je voor schade die je per ongeluk aan anderen of andermans eigendommen toebrengt. Denk bijvoorbeeld aan een kop koffie die over de laptop van je studiegenootje gaat. Of de breedbeeld televisie die je tijdens een studentenfeest bij iemand thuis per ongeluk omstoot. In het studentenpakket van GHW biedt de aansprakelijkheidsverzekering vergoeding tot een bedrag van maximaal €1.250.000,-.

Ongevallenverzekering

Een ongevallenverzekering biedt uitkomst voor het verzekeren van de ingrijpende financiële gevolgen van blijvende invaliditeit of overlijden door een ongeval. De verzekering vergoedt tot maximaal €20.000,- voor blijvende invaliditeit en maximaal €5.000,- voor overlijden.

Voorwaarden GHW Studentenpakket

Wanneer kan je als student het GHW studentenpakket afsluiten? Indien je voldoet aan de volgende voorwaarden, kan je deze handige combinatieverzekering afsluiten.

  • Je volgt dagonderwijs in Nederland op MBO, HBO of Universiteit niveau.
  • Je bent tussen de 16 en 35 jaar oud.
  • Het meeverzekeren van je partner en/of kinderen is mogelijk.
  • Het studentenpakket kan op ieder gewenst moment worden afgesloten. De verzekering is ieder jaar geldig t/m 31 augustus. Hierna volgt automatische verlenging van 1 jaar, mits je nog compleet dagonderwijs volgt.

Tot slot: met de handige app van GHW kan je meteen schade melden op je mobiele telefoon! Beschrijf de schade en upload direct een aantal foto’s.