Ongevallenverzekering Centraal Beheer

Ongevallenverzekering Centraal Beheer

Centraal Beheer ongevallenverzekering

Centraal Beheer draait al sinds 1909 mee in de verzekeringswereld. Als klein kantoor is Centraal Beheer uitgegroeid tot één van de bekendste Achmea labels, met name door de ‘Even Apeldoorn bellen’ commercials. Het hoofdkantoor van deze verzekeraar is sinds de jaren ’70 dan ook in Apeldoorn gevestigd. Bij Centraal Beheer kan je verschillende soorten verzekeringen afsluiten. Hieronder vind je meer informatie over de ongevallenverzekering van Centraal Beheer.

Ongevallenverzekering Centraal Beheer: wat is verzekerd?

Het bekende gezegde, ‘een ongeval in een kleine hoekje’, bezit een grote kern van waarheid. Niet alleen kan een ongeval psychisch en lichamelijk een enorme impact hebben, maar ook financieel. De gevolgen van het blijvend invalide raken of in het ergste geval, overlijden, kunnen financieel ingrijpend zijn. Dat geldt zowel voor jezelf als voor de nabestaanden. In onderstaand overzicht vind je terug welke ongevallenverzekeringen met bijbehorende dekkingen bij Centraal Beheer zijn af te sluiten.

Ongevallenverzekering

Dekking

Premie per maand

Pakket 1

Uitkering bij invaliditeit max. €12.500

Uitkering bij overlijden  €5.000

Vanaf €1,58

Pakket 2

Uitkering bij invaliditeit max. €25.000

Uitkering bij overlijden €7.500

Vanaf €2,17

Pakket 3

Uitkering bij invaliditeit max. €50.000

Uitkering bij overlijden  €10.000

Vanaf €3,15

Bovenstaande premie is berekend op basis van een 22 jarige student. Op de uitkering bij blijvende invaliditeit geldt een maximum. Bij blijvende invaliditeit wordt bekeken, aan de hand van invaliditeitspercentages die worden bepaald aan de hand van de ernst van invaliditeit, welk bedrag wordt uitgekeerd.

Wat valt er precies onder de dekking van de verzekering?

‘Ongeval’ is een breed begrip. De algemene beschrijving van een ongeval bepaalt dat er sprake moet zijn van extern geweld dat letsel tot stand brengt door plotseling en onverwacht op het lichaam in te werken. Je kan hierbij denken aan een ongeval thuis (van de trap vallen) of in het verkeer, je wordt bijvoorbeeld als fietser geschept. Wat valt er zoal nog meer onder de dekking.

  • Spierscheuring, verstuikingen of ontwrichtingen;
  • Uitdroging en zonnesteek;
  • Bevriezing;
  • Een bestaande wond die verergert door een medische ingreep;
  • Allergische reactie of een infectie.

De dekking van de ongevallenverzekering van Centraal Beheer is in alle landen, dus wereldwijd, geldig.

Eigen risico

Bij de ongevallenverzekering van Centraal Beheer geldt geen eigen risico. Er is dus geen gedeelte van de schadepost die voor eigen rekening komt.

Extra diensten

Centraal Beheer biedt een handige gratis app dat te allen tijde inzicht biedt in je ongevallenverzekering. Nog handiger is het feit dat je direct schade kan melden en contact kan leggen met de verzekeraar. Tot slot is de verzekeraar ook actief op social media: neem onder meer contact op of volg de verzekeraar via Facebook, Twitter of Youtube.

Korting

Centraal Beheer biedt 10% jongerenkorting op de ongevallenverzekering voor jongeren tot 31 jaar. Op de ongevallenverzekering is het bovendien mogelijk via je werkgever korting te krijgen. Centraal Beheer heeft namelijk met ruim 14.000 werkgevers en diverse verenigingen afspraken gemaakt.

Contactgegevens

Gebruik onderstaande contactgegevens om direct met Centraal Beheer contact op te nemen.

Email:info@centraalbeheer.nl
Telefoon:055 579 8000
Postadres:Postbus 9150, 7300 HZ Apeldoorn

© 2005 - 2019 Studenten-Zorgverzekeringen.nl | Cookies | Partners | Hoe werken wij? | Privacy | Disclaimer.