Alle ongevallenverzekeraars

Alle ongevallenverzekeraars

Tijdens je zoektocht naar een ongevallenverzekering is het fijn om in een compleet overzicht iets meer over de verschillende verzekeraars en de verzekering zelf te kunnen lezen. Zo krijg je een idee met wie je in zee gaat en wat je precies gaat afsluiten. Op die manier proberen wij je te helpen met het maken van een bewuste keuze voor een bepaalde ongevallenverzekeraar.

Ongevallenverzekeraar Meeus

Meeus ongevallenverzekering

Een verzekeringskantoor met geschiedenis en expertise op het gebied van onder meer verzekerings-, hypotheek en pensioenproducten. Meeus, opgericht in 1927, biedt je vier keuzeopties op het moment dat je van plan bent een ongevallenverzekering af te sluiten. Elk van deze zogenaamde ‘dekkingscombinaties’ biedt je een meer of minder uitgebreide vergoeding voor het geval je als gevolg van een ongeval blijvend invalide raakt of komt te overlijden.

Meeus hanteert bovendien een progressief stijgend uitkeringsstelsel. Dat betekent dat je, op het moment dat je als gevolg van een ongeval voor meer dan 25% blijvend invalide raakt, een hoger percentage krijgt uitgekeerd. Je kan bij het afsluiten van de verzekering kiezen voor een percentage van 225% of 350%.

Lees meer over deze ongevallenverzekering op onze pagina Meeus

Ongevallenverzekeraar Zelf

Zelf.nl Ongevallenverzekering

Zelf kan worden beschouwd als één van de eerste verzekeringskantoren die online zijn producten is gaan aanbieden. Bij Zelf kan je met betrekking tot de ongevallenverzekeringen kiezen uit drie verschillende varianten. De verzekering biedt dekking tegen hoge kosten die kunnen voortvloeien uit een ongeval. Indien je te maken krijgt met blijvende invaliditeit of overlijdt, keert de verzekering eenmalig een bedrag uit. Afhankelijk van de gekozen variant (en in geval van blijvende invaliditeit, de mate van invaliditeit) krijg je een meer of minder hoog bedrag uitgekeerd. In geval van overlijden krijg je het volledige verzekerde bedrag uitgekeerd.

Lees meer over deze ongevallenverzekering op onze pagina Zelf

Ongevallenverzekeraar Inshared

Inshared Ongevallenverzekering

Op zoek naar een jonge, dynamische verzekeraar? Dan spreekt de werkwijze van Inshared je wellicht wel aan. Via de jaarbeloning komt eventuele winst deels ten goede van de klanten. Het gaat om een deel van de ‘winst’ dat na aftrek van alle kosten (het bedrijf draaiende houden, de uitkering van schadeclaims) overblijft. De ongevallenverzekering kan je op een bijzondere manier samenstellen: je kan er namelijk voor kiezen de dekking voor blijvende invaliditeit (Ongeval en Blijvend Letsel) en overlijden (Ongeval en Overlijden) apart van elkaar af te sluiten.

Naast blijvende invaliditeit biedt het pakket ‘Ongeval en Blijvende Letsel’ ook dekking voor noodzakelijke tandheelkundige kosten als gevolg van een ongeval. Bovendien kan je bovengenoemde pakketten los of beide uitbreiden met de aanvullende dekking ‘Rechtshulp Ongeval’. Via deze module ben je verzekerd van professionele juridische bijstand in de gehele nasleep van het ongeval.

Lees meer over deze ongevallenverzekering op onze pagina Inshared

© 2005 - 2019 Studenten-Zorgverzekeringen.nl | Cookies | Partners | Hoe werken wij? | Privacy | Disclaimer.