Besured

Besured Zorgverzekering

bewuzt

Zorgverzekeraar Besured richt zijn pijlen op jongeren, studenten en young professionals. Juist deze doelgroep is op zoek naar een betaalbare zorgverzekering, zonder in te leveren op kwaliteit, dekking en service. Daar speelt Besured op in: samen met risicodrager iptiQ biedt Besured een zorgverzekering die een balans zoekt tussen betaalbaarheid en kwaliteit.

Meer informatie vind je op de website van Besured:

Direct naar Besured

Voordelen Besured

  • Lage premie;
  • Vrije zorgkeuze;
  • Snelle (online) afhandeling declaraties;
  • Eenvoudig online al je zaken regelen, tegelijkertijd goed bereikbaar en behulpzame, vriendelijke klantenservice.

Nadelen Besured

  • Er is slechts één aanvullende tandartsverzekering, het is niet mogelijk een hogere vergoeding af te sluiten.

Basispakket Besured 2019

Besured biedt één basisverzekeringsvariant aan: er wordt geen onderscheid gemaakt tussen verschillende polisvormen. Hoewel het basispakket bij alle zorgverzekeraars inhoudelijk gelijk is, kan een verzekeraar de vrije zorgkeuze van zorgverleners beperken tegen een lagere premie (zogenaamde ‘budget’ polissen). Besured biedt een uitgebreide naturapolis: dat betekent dat je bij de meeste zorgverleners gewoon terecht kan.

Wat vergoedt de basisverzekering? Het gaat om de meest basale zorg, zoals huisartsbezoeken, de vergoeding van medicijnen en bijvoorbeeld ziekenhuisverblijf of –vervoer vergoed. De verzekering heeft met het verplicht eigen risico al een voordelige premie, al kan je ook kiezen voor een vrijwillig eigen risico.

Besured Basispakket
Premie (eigen risico €385,-) € 107,25
Premie (eigen risico €885,-) € 92,25

Aanvullende pakketten Besured

De dekking van de basisverzekering kan je naar wens verder uitbreiden met bijvoorbeeld extra vergoedingen voor anticonceptie, fysiotherapie of brillen of lenzen. Bij Besured kan je kiezen uit drie verschillende varianten: de Ready-2-Go, Love-2-Move en All-In-1 pakketten. Het Ready-2-Go pakket biedt een basale vergoeding voor spoedeisende medische zorg en eventueel noodzakelijk repatriëring vanuit het buitenland naar Nederland. De overige pakketten bouwen hier op voort en bieden uitgebreidere vergoedingen voor onder meer alternatieve geneeswijzen, vaccinatie, anticonceptie en fysiotherapie. In onderstaand tabeloverzicht worden de vergoedingen uiteengezet.

Ready-2-Go

Love-2-Move

All-In-1

Fysiotherapie

8 behandelingen

10 behandelingen

Anticonceptie

100% vergoed voor vrouwen vanaf 21 jaar (conform GVS) en condooms ongeacht de leeftijd tot max. €20

100% vergoed voor vrouwen vanaf 21 jaar (conform GVS) en condooms ongeacht de leeftijd tot max. €20

Alternatieve geneeswijzen

80% tot max. €200,- (tot €50,- per behandeling)

Brillen & lenzen

Max. €115,- per jaar

Vaccinaties

100% vergoed

Buitenland

100%: Spoedeisende zorg en repatriëring

100%: Spoedeisende zorg en repatriëring

Premie

€1,90 per maand

€7,90 per maand

€10,90 per maand

Aanvullende tandartsverzekering

Ben je op zoek naar een vergoeding voor de kosten die je maakt bij de tandarts, mondhygiënist of paradontoloog/endotontoloog? De aanvullende tandartsverzekering van Besured biedt een uitgebreide basisvergoeding tot maximaal €350,-. Ook kostbare behandelingen, zoals kronen, bruggen en implantaten komen voor vergoeding in aanmerking inclusief techniekkosten. Er gelden slechts een aantal beperkingen: onder meer orthodontiekosten, een tandartsverklaring of abonnementskosten worden niet vergoed.

 

Smile

Tandartskosten

Tot max. €350,- inclusief techniekkosten per jaar

Controle

100% vergoed (tot aan het maximumbedrag)

Overige behandelingen (gaatje, verdoving)

100% vergoed (tot aan het maximumbedrag)

Kronen, bruggen, implantaten

100% vergoed (tot aan het maximumbedrag)

Orthodontie

Geen vergoeding

Premie

€13,90

Extra diensten Besured

Besured biedt zijn klanten behoorlijk wat extra diensten: zo kun je eenvoudig online al je zaken regelen en met een druk op de knop je declaratie inclusief foto uploaden. Daarnaast biedt Besured een extra servicepakket met onder meer kortingen op fitnessabonnementen en wellness arrangementen.

Kortingen Besured

Op zoek naar interessante kortingen? Bij Besured krijg je bij Specsavers 20% extra korting op een complete (zonne)bril en heb je recht op onbeperkte nazorg en controles. Bij Eye Wish opticiens krijg je een merkzonnebril ter waarde van €139,- cadeau bij aanschaf van een bril op sterkte. Ook ontvang je 5% korting op een halfjaarpakket contactlenzen en €120 euro korting op een multifocale bril. Daarnaast kan je korting krijgen op vaccinaties, ontspanningsarrangementen en een pre-scan gezondheidsonderzoek. De voorwaarden en actuele kortingsacties vind je terug op de website van Besured.

Contactgegevens Besured

 

Contactgegevens

E-mail

Contactformulier

Post

Postbus 6213, 4000 HE Tiel

Facebook

https://www.facebook.com/Besured

Twitter

@Besured

Website

Direct naar Besured

© 2005 - 2019 Studenten-Zorgverzekeringen.nl | Cookies | Partners | Hoe werken wij? | Privacy | Disclaimer.