Bewuzt

Bewuzt Zorgverzekering

bewuzt

Bewuzt is een merk van VGZ, een grote zorgverzekeraar in Nederland. Er zit dus een organisatie achter die al jarenlang actief is als zorgverzekeraar. Met eenvoudige en nuttige aanvullende zorgverzekeringen probeert Bewuzt zorg simpel te houden.

Meer informatie vind je op de website van Bewuzt:

Direct naar Bewuzt

Voordelen Bewuzt

  • Simpele pakketten, je kiest makkelijk de zorg die je nodig hebt;
  • No-claimkorting op de aanvullende pakketten.
  • Declaraties indienen en checken via de Bewuzt Zorg app.

Nadelen Bewuzt

  • Je kunt je met een aanvullend pakket niet verzekeren voor vaccinaties;
  • Onoverzichtelijk inzicht in rekeningen en declaraties;
  • Niet bereikbaar via e-mail.

Basispakket 2019

  Basisverzekering
Premie (eigen risico € 385,-) €101,35
Premie (eigen risico € 885,-) € 86,35

Bewuzt basis
Met de Bewuzt basisverzekering ben je voor een voordelige prijs verzekerd voor het basispakket. Je krijgt dan onder andere een vergoeding voor medicijnen, de huisarts en ambulancevervoer.

Aanvullende pakketten Bewuzt

Bewuzt biedt vier aanvullende pakketten aan: Fysio, Alternatief, Buitenland en Tand

Fysio

Aanvullend pakket Fysio Goed Fysio Beter
Vergoeding 9 behandelingen per jaar 18 behandelingen per jaar
Premie per maand €6,50 €22,50

Als je gebruik maakt van fysiotherapie, is het misschien goed om een hier een extra verzekering voor af te sluiten. Ook hier zijn weer twee keuzes: Goed en Beter. Bij Fysio Goed krijg je 9 behandelingen per jaar vergoed. Denk je meer behandelingen nodig te hebben? Kies dan voor Fysio Beter, dan krijg je er 18 vergoed.

Alternatief

Aanvullend pakket Alternatief Goed Alternatief Beter
Vergoeding Max. €250,- per jaar, €45,- per dag Max. €500,- per jaar, €45,- per dag
Premie per maand €9,50 €23,50

Het aanvullend pakket ‘Alternatief’ biedt een vergoeding voor consulten of behandelingen voor alternatieve geneeswijzen als homeopathie, osteopathie, acupunctuur, chiropractie en alternatieve medicijnen.


Buitenland

Aanvullend pakket Buitenland Goed Buitenland Beter
Vergoeding Europadekking Werelddekking
Premie per maand € 1,50 € 3,-

Bewuzt biedt ook verzekeringen voor het buitenland. Reis je veel, dan is het misschien goed om hier eens naar te kijken. Met Buitenland Goed ben je verzekerd voor onder andere de vervoerskosten na een ongeval (ambulance, vliegtuig) en voor spoedeisende zorg binnen Europa. Met Buitenland Beter ben je verzekerd voor dezelfde kosten, maar dan wereldwijd.

Tand

Aanvullend pakket Tand Goed Tand Beter
Vergoeding 75% maximaal € 250,- 75% maximaal € 500,-
Premie per maand €10,- €21,50

Met de aanvullende verzekering Tand krijg je een groot deel van je bezoeken aan de tandarts vergoed. Je kan kiezen tussen Goed en Beter. Bij Tand Goed krijg je 75% vergoed tot €250 per jaar. Maak je meer kosten, kies dan voor Tand Beter. Dan krijg je 75% tot €500 per jaar vergoed.

Studenten & Bewuzt

Bewuzt is een zorgverzekering van VGZ die zich volledig richt op studenten. Ze hebben de aanvullende verzekeringen duidelijk en nuttig gehouden om het jou makkelijk te maken om de beste zorgverzekering samen te stellen.

Extra diensten & Bewuzt

Als je een recept voor medicijnen wilt herhalen, dan kan dit online bij Bewuzt. Medicijnen en geneesmiddelen bestel je heel makkelijk telefonisch of via het internet zonder verzendkosten. Bestel je voor 15:00? Dan krijg je je bestelling de volgende dag thuisbezorgd.

Kortingen Bewuzt

Als je twee aanvullende verzekeringen afsluit, krijg je 5% korting op deze verzekeringen. Mocht je drie aanvullende pakketten kiezen, dan krijg je 10% korting. Bij het afsluiten van alle vier de aanvullende verzekeringen, ontvang je een korting van 15%.

Bewuzt heeft een no-claimkorting op de aanvullende verzekeringen. Hoe langer je geen gebruikt maakt van de gekozen aanvullende opties, hoe hoger de no-claimkorting wordt. Mocht je toch geclaimd hebben, dan ga je een stap terug op de schaal en is niet gelijk alle opgespaarde korting weg.

Contactgegevens Bewuzt

Contactgegevens
E-mail
Facebook www.facebook.com/bewuzt
Twitter @bewuzt
Website

Direct naar Bewuzt

© 2005 - 2019 Studenten-Zorgverzekeringen.nl | Cookies | Partners | Hoe werken wij? | Privacy | Disclaimer.