Besured

Besured studenten zorgverzekering

bewuzt

Zorgverzekeraar Besured richt zijn pijlen op jongeren, studenten en young professionals. Juist deze doelgroep is op zoek naar een betaalbare zorgverzekering, zonder in te leveren op kwaliteit, dekking en service. Daar speelt Besured op in: samen met risicodrager iptiQ, biedt Besured een zorgverzekering die een balans zoekt tussen betaalbaarheid en kwaliteit.

Voordelen Besured voor studenten

  • Lage premie
  • Vrije zorgkeuze
  • Snelle (online) afhandeling declaraties
  • Eenvoudig online al je zaken regelen, tegelijkertijd goed bereikbaar en behulpzame, vriendelijke klantenservice

Nadelen Besured voor studenten

  • Er is slechts één aanvullende tandartsverzekering, het is niet mogelijk een hogere vergoeding af te sluiten.

Basispakket Besured 2019

Besured biedt één basisverzekering variant aan: er wordt geen onderscheid gemaakt tussen verschillende polisvormen. Hoewel het basispakket bij alle zorgverzekeraars inhoudelijk gelijk is, kan een verzekeraar de vrije zorgkeuze van zorgverleners beperken tegen een lagere premie (zogenaamde ‘budget’ polissen). Besured biedt een uitgebreide naturapolis: dat betekent dat je bij de meeste zorgverleners gewoon terecht kan.

Wat vergoedt de basisverzekering? Het gaat om de meest basale zorg, zoals huisartsbezoeken, de vergoeding van medicijnen en bijvoorbeeld ziekenhuisverblijf of –vervoer vergoed. De verzekering heeft met het verplicht eigen risico al een voordelige premie, al kan je ook kiezen voor een vrijwillig eigen risico.

Besured Basispakket 2019
Premie (eigen risico €385,-) € 107,25
Premie (eigen risico €885,-) € 92,25

Aanvullende pakketten Besured

De dekking van de basisverzekering kan je naar wens verder uitbreiden met bijvoorbeeld extra vergoedingen voor anticonceptie, fysiotherapie of brillen of lenzen. Bij Besured kan je kiezen uit drie verschillende varianten: de Ready-2-Go, Love-2-Move en All-In-1 pakketten. Het Ready-2-Go pakket biedt een basale vergoeding voor spoedeisende medische zorg en eventueel noodzakelijk repatriëring vanuit het buitenland naar Nederland. De overige pakketten bouwen hier op voort en bieden uitgebreidere vergoedingen voor onder meer alternatieve geneeswijzen, vaccinatie, anticonceptie en fysiotherapie.

Extra diensten Besured

Besured biedt zijn klanten behoorlijk wat extra diensten: zo kun je eenvoudig online al je zaken regelen en met een druk op de knop je declaratie inclusief foto uploaden. Daarnaast biedt Besured een extra servicepakket met onder meer kortingen op fitnessabonnementen en wellness arrangementen.

Kortingen Besured

Op zoek naar interessante kortingen? Bij Besured krijg je bij Specsavers 20% extra korting op een complete (zonne)bril en heb je recht op onbeperkte nazorg en controles. Bij Eye Wish opticiens krijg je een merkzonnebril ter waarde van €139,- cadeau bij aanschaf van een bril op sterkte. Ook ontvang je 5% korting op een halfjaarpakket contactlenzen en €120 euro korting op een multifocale bril. Daarnaast kan je korting krijgen op vaccinaties, ontspanningsarrangementen en een pre-scan gezondheidsonderzoek. De voorwaarden en actuele kortingsacties vind je terug op de website van Besured.

Besured zorgpremie overzicht van afgelopen jaren

Jaar Naturapolis
2019 € 107,25
2018 € 107,25
2017 € 96,90
2016 € 91,90
2015 € 85,90
2014 € 81,25
2013 € 91,90
2012 € 91,90

Contactgegevens Besured

Telefoonnummer

078 611 81 11

Facebook

https://www.facebook.com/Besured

Twitter

@Besured

Website

Direct naar Besured

Zorgverzekering vergelijken?

Bekijk dan even onze Top 5 Studenten zorgverzekering

Copyright © 2005 - 2019 Studenten-Zorgverzekeringen.nl