OHRA

OHRA Zorgverzekering

Onderlinge ziektekostenverzekeringsfonds van Hoogere RijksAmbtenaren (OHRA) bestaat sinds 1925 en maakt deel uit van de CZ groep. CZ groep is de op twee na grootste zorgverzekeraar van Nederland. Daarom ben je wanneer je een verzekering bij OHRA afsluit verzekerd van professionaliteit en service op maat. OHRA biedt zijn services en pakketten rechtstreeks aan de klant aan. Zodoende wordt OHRA ook wel een “direct writer” genoemd. Naast de vele verzekeringen die OHRA aanbiedt, kun je bij hen ook verschillende bancaire rekeningen openen.

Voordelen OHRA voor studenten

  • Kortingen op veel soorten diensten en producten (ontspannen: sauna of tijdschriften, reisvaccinatie, ooglaseren).
  • Betalingen vinden snel plaats.

Nadelen OHRA voor studenten

  • Vrije zorgkeuze, wel een wat hogere premie;
  • Een wat langere reactietijd op e-mails.

Basispakket OHRA 2019

  Basisverzekering
Premie (eigen risico 385,-) € 116,30
Premie (eigen risico 885,-) € 99,63

OHRA Aanvullend
Met dit aanvullende pakket krijg je maximaal vier behandelingen fysiotherapeutische hulp vergoed. Daarnaast krijg je tot een bepaald bedrag per jaar een vergoeding voor de kosten van het gebruik van anticonceptie en vaccinaties.

OHRA Extra Aanvullend
Met dit pakket krijg je alle vergoedingen die ook in het “beperkt” pakket zitten, maar met een hogere maximumvergoeding. Daarbovenop worden de kosten voor brillen en lenzen tot een bepaald bedrag vergoed.

OHRA Uitgebreid
Met het extra uitgebreide pakket krijg je alle eerder genoemde vergoedingen tot een hoger maximaal bedrag vergoed.

Aanvullende tandartsverzekering

Naast een aanvullende verzekering kun je ervoor kiezen een tandartsverzekering te nemen. OHRA biedt twee aanvullende tandartsverzekeringen.

OHRA Tand Sterk
OHRA Tand Sterk biedt een vergoeding voor allerlei veelvoorkomende tandartsbehandelingen. Kronen en implantaten vallen niet onder de verzekering.

OHRA TandenGaaf
Met OHRA TandenGaaf krijg je alle soorten behandelingen van de tandarts en mondhygiënist vergoedt, tot een verzekerd bedrag wat je zelf kiest.

Extra diensten OHRA

Je kunt zorgkosten direct declareren via de OHRA App. Ook kun je hier vergoedingenlijsten en je andere verzekeringen van OHRA bekijken.

Kortingen OHRA

Ben jij al donor? Iedereen die in het bezit is van een donorcodicil krijgt bij OHRA vele kortingen. Niet alleen op de premie van een zorgverzekering maar ook op het afsluiten van een autoverzekering krijg je bij OHRA met jouw donorcodicil verschillende kortingen. Hoe meer verzekeringen je afsluit, hoe hoger de korting wordt.

OHRA zorgpremie overzicht van afgelopen jaren

Jaar Restitutiepolis
2019 € 116,30
2018 € 107.95
2017 € 104,55
2016 € 96,10
2015 € 91,87
2014 € 88,19
2013 € 97,30
2012 € 99,49
2011 € 97,25

Contactgevens OHRA

  Contactgegevens

Telefoonnummer

026 400 40 40

Website

Direct naar OHRA

Zorgverzekering vergelijken?

Bekijk dan onze Top 5 Studenten zorgverzekering

Copyright © 2005 - 2019 Studenten-Zorgverzekeringen.nl