PNOzorg

PNOzorg Zorgverzekering

Een verzekeraar die al een tijdje in het vak meedraait is PNOzorg: bij deze verzekeraar kan je inmiddels al zo’n 60 jaar terecht voor een zorgverzekering. De verzekeraar profileert zich nog steeds als specialist in zorgverzekeringen voor mensen werkzaam in de creatieve industrie en mediabranche, hoewel de verzekering inmiddels al door een veel breder publiek wordt afgesloten. PNOzorg werkt samen met zorgverzekeraar ONVZ, deze verzekeraar is risicodrager voor de zorgverzekeringen van PNOzorg.

Voordelen PNOzorg voor studenten

  • Vrije zorgkeuze: kies je eigen zorgverlener zonder enige beperkingen;
  • Ruime keuze uit verschillende aanvullende pakketten met uitgebreide dekking;
  • Handige PNO Zorg declaratieapp met snelle uitbetaling van je declaraties;
  • Persoonlijk advies en ondersteuning via de PNO Zorgconsulent.

Nadelen PNOzorg voor studenten

  • Niet de goedkoopste, je betaalt een wat hogere premie.

Basispakket PNOzorg 2019

Bij PNOzorg kan je één soort basisverzekering afsluiten: een restitutiepolis. Dat betekent dat je zonder enige beperkingen zelf je zorgverleners kan kiezen. De inhoud en dekking van de basisverzekering wordt door de Nederlandse overheid bepaald. In het basispakket krijg je basiszorg vergoed zoals huisartsenzorg, ziekenhuisverblijf- en vervoer of medicatievergoeding. Je kan ervoor kiezen het eigen risico van je basisverzekering te verhogen tot maximaal €885,-. Je betaalt hierdoor een lagere premie maar draagt wel een hoger risico mocht er een hoge zorgrekening op je deurmat vallen.

 

PNO Zorg basisverzekering

Premie (eigen risico €385,-)

€129,98

Premie (eigen risico €885,-)

€110,98

Aanvullende pakketten PNOzorg

In aanvulling op het basispakket van PNOzorg heb je de keuze uit maar liefst vijf aanvullende pakketten. Het Start pakket biedt al een behoorlijk ruime basisdekking, met een vergoeding voor 9 fysiotherapiebehandelingen, aanvullende medische dekking in het buitenland en vaccinaties. Afhankelijk van je zorgbehoefte, kan je ook kiezen voor één van de ruimere pakketten. In het meest uitgebreide pakket, Compleet, krijg je hoge vergoedingen voor onder meer anticonceptie, alternatieve geneeswijzen, brillen & lenzen en fysiotherapie.

Aanvullende tandartsverzekering

De basisverzekering biedt alleen voor bepaalde bijzondere tandheelkundige ingrepen een vergoeding. Indien je op zoek bent naar een vergoeding voor veelvoorkomende tandartskosten ben je aangewezen op één van de vier aanvullende tandartsverzekeringen van PNOzorg: Tandarts Start, Tandarts Standaard, Tandarts Extra of Tandarts Compleet. In hoeverre deze pakketten jouw tandartskosten precies vergoeden vind je terug in onderstaande tabel.

Extra diensten PNOzorg

Bij PNOzorg kan je een persoonlijk zorgconsult toegewezen krijgen. Deze persoonlijk zorgconsult is op de hoogte van jouw persoonlijke situatie, biedt begeleiding in het zorgtraject dat je te wachten staat en helpt je bij het verhelderen van prangende vragen. Daarnaast biedt PNOzorg een aantal extra online diensten, bijvoorbeeld via MijnPNO en de handige declaratie-app. Met een druk op de knop dien je (via het uploaden van een foto van de zorgnota) je declaratie in. De declaratie wordt vervolgens snel afgehandeld.

Kortingen PNOzorg

PNOzorg biedt al zijn klanten, of deze nu lid zijn van een bepaalde collectiviteit of niet, collectiviteitskorting op de basis- en aanvullende zorgverzekering. Je ontvangt standaard 8% collectiviteitskorting op de basisverzekering en 10% op de aanvullende (tandarts)verzekeringen.

PNOzorg zorgpremie overzicht van afgelopen jaren

Jaar Restitutiepolis
2019 € 129,98
2018 € 112,24
2017 € 109,94
2016 € 101,15
2015 € 96,60
2014 € 91,54
2013 € 100,74
2012 € 109,50
2011 € 107,00

Contactgegevens PNOzorg

Contactgegevens

E-mail

contactformulier

Telefoonnummer

030 639 62 62

Facebook

https://www.facebook.com/PNOzorg.nl/

Twitter

@PNOzorg

Website

Direct naar PNOzorg

Zorgverzekering vergelijken?

Bekijk dan onze Top 5 Studenten zorgverzekering

Copyright © 2005 - 2019 Studenten-Zorgverzekeringen.nl