Promovendum

Promovendum

Bij Promovendum kun je een zorgverzekering en diverse schadeverzekeringen afsluiten. De zorgverzekering wordt in samenwerking met iptiQ, risicodrager en dochter van financiële instelling Swiss Re, aangeboden. De (studenten)zorgverzekering is voor iedereen toegankelijk, terwijl de schadeverzekeringen juist gericht zijn op hoogopgeleiden. Studenten krijgen bij Promovendum extra korting op de zorgverzekering. Hieronder vind je meer informatie over de zorgverzekering van Promovendum.

Voordelen Promovendum voor studenten

  • Extra korting op de premie voor studenten
  • Uitgebreide keuze uit verschillende zorgverleners
  • Extra kortingsregelingen voor brillen & lenzen, hulpmiddelen, sport en ontspanning en preventie

Nadelen Promovendum voor studenten

  • Niet mogelijk je declaratie in te dienen via een app
  • Geen restitutiepolis af te sluiten

Basispakket Promovendum

Op de basiszorgverzekering van Promovendum krijgen studenten ruim 6% collectiviteitskorting. Door voor een hoog vrijwillig eigen risico te kiezen, kun je bovendien nog €15,- per maand extra premiekorting krijgen. De basiszorgverzekering biedt dekking voor basale zorgkosten, hierbij kun je denken aan huisartsbezoeken, ziekenhuiszorg, ziekenvervoer en bepaalde medicijnen. De inhoud van de basiszorgverzekering is bij alle zorgverzekeraars hetzelfde. Bij Promovendum sluit je een uitgebreide naturapolis af: dat betekent dat je voor een volledige vergoeding gebonden bent aan gecontracteerde zorgverleners. De keuze uit zorgverleners bij Promovendum is erg ruim, waardoor je veel keuzemogelijkheden hebt.

Aanvullende verzekeringen Promovendum

Misschien biedt de basiszorgverzekering geen dekking voor zorg die jij nodig hebt. In dat geval kun je voor verschillende bijzondere zorgvormen een aanvullende zorgverzekering afsluiten. De pakketten Ready-2-Go, Love-2-Move en All-In-1 bieden onder meer dekking voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen of dekking van spoedeisende medische hulp in het buitenland. De precieze vergoedingen van de verschillende pakketten kun je hieronder gedeeltelijk terug vinden.

Tandartsverzekering Promovendum

De vergoeding van tandheelkundige kosten, bijvoorbeeld voor de tandarts,  mondhygiënist, endodontoloog of parodontoloog kun je bij Promovendum aanvullend verzekeren via de tandartsverzekering Smile. Wat deze aanvullende verzekering precies vergoedt vind je in onderstaande tabel.

Extra diensten Promovendum

Op de website van Promovendum regel je eenvoudig online je studenten zorgverzekeringszaken, waaronder het indienen van declaraties of het wijzigen van bepaalde verzekeringsgegevens. Je kunt op verschillende telefoonnummers contact opnemen met Promovendum, afhankelijk van je vraag. Ook op social media is de zorgverzekeraar goed bereikbaar, onder meer via Twitter of Facebook.

Kortingen Promovendum

Studenten ontvangen collectiviteitskorting bij Promovendum. Op de website van Promovendum kan je de actuele studentenkorting berekenen.

Promovendum zorgpremie overzicht van afgelopen jaren

Jaar Naturapolis
2020 € 115,50
2019 € 107,50
2018 € 107,50
2017 € 97,90
2016 € 92,90
2015 € 92,90
2014 € 81,90
2013 € 92,90

Contactgegevens Promovendum

Bekijk onderstaande gegevens om direct contact op te nemen met Promovendum.

 

Contactgegevens

E-mail

Contactformulier

Facebook

Facebook.com/Promovendum

Twitter

Twitter.com/promovendum

Website

Direct naar Promovendum

Zorgverzekering vergelijken?

Bekijk dan onze Top 5 Studenten zorgverzekering

Copyright © 2005 - 2019 Studenten-Zorgverzekeringen.nl