ZieZo

ZieZo studenten zorgverzekering

Deze nieuwe zorgverzekeraar is in 2015 geïntroduceerd. ZieZo is onderdeel van Zilveren Kruis en als klant kun je dan ook van de ervaring en service van Zilveren Kruis gebruikmaken. ZieZo is door Zilveren Kruis opgericht voor iedereen die een heldere en simpele zorgverzekering wil. Er is één basisverzekering die je kan aanvullen met 2 simpele aanvullende pakketten en 2 tandartsverzekeringen. De vergoedingen zijn direct duidelijk en alleen de meest gebruikte zorg wordt vergoed. Zo betaal je niet voor zorg die je niet nodig hebt.

Voordelen ZieZo voor studenten

  • Eenvoudige aanvullende pakketten met lage premies;
  • Je maakt gebruik van de betrouwbare service van Zilveren Kruis;
  • Veel online: een handige App, chat en online apotheken;

Nadelen ZieZo voor studenten

  • Alleen een naturapolis;
  • Beperkte vergoedingen in de aanvullende pakketten.

Basispakket 2019

Veel zorgverzekeraars bieden tegenwoordig verschillende basispakketten aan waarbij je als klant kunt kiezen van welke zorgverleners je zorg kunt ontvangen. ZieZo wil eenvoudig en helder zijn en biedt daarom één basispakket aan. Deze basisverzekering is een naturapolis, wat inhoudt dat je voor geplande behandelingen alleen gebruik kunt maken van zorgverleners waarmee ZieZo afspraken heeft gemaakt. Niet-gecontracteerde zorg wordt voor maximaal 75% vergoed. Verder wordt alle belangrijke basiszorg (zoals vastgesteld door de overheid) vergoedt door dit pakket: denk aan de huisarts, het ziekenhuis en kraamzorg. Houd er wel rekening mee dat ZieZo vooral werkt met online apotheken, dit houdt in dat je de medicijnen (voor een volledige vergoeding) zoveel mogelijk online moet bestellen. Spoedgevallen zijn hierbij uitgezonderd.

Selectief Basis
Premie (eigen risico €385,-) €101,95 €105,50
Premie (eigen risico €885,-) €79,95 €83,95

Aanvullende pakketten

Je kunt bij ZieZo kiezen uit twee verschillende aanvullende pakketten. Deze pakketten zijn samengesteld op basis van de zorg die door Nederlanders het meest gebruik wordt. Vele andere zorgsoorten worden door deze pakketten niet vergoed, zo is er geen vergoeding voor contactlenzen en brillen of vaccinaties. Het voordeel hiervan is dat het erg duidelijk is wat je wel vergoed krijgt en dat de maandelijkse premie laag is. Voor tandartsbehandeling kun je een aanvullende tandartsverzekering afsluiten.

Aanvullende tandartsverzekering

Wanneer je een dekking wilt voor tandartskosten kun je voor een van de twee tandartsverzekeringen van ZieZo kiezen. Deze pakketten vergoeden de meest voorkomende tandartsbehandelingen volledig en andere behandelingen worden deels vergoed. Je bent wel gebonden aan een maximaal vergoedingsbedrag, dit bedrag is bij Tand 1 €250,- en bij Tand 2 €500,- per jaar. Orthodontie wordt niet vergoed.

Extra diensten ZieZo

Bij ZieZo willen ze verzekeren graag simpel en goedkoop houden. De verzekeraar is daarom vooral online actief en biedt de volgende services:

  • Een Declaratie App
  • Een online apotheek
  • Een online zorgzoeker waarmee je gecontracteerde zorgverleners in de buurt kun zoeken
  • Een online chat waar je direct vragen kunt stellen
  • Als klant van ZieZo kun je gebruikmaken van de betrouwbare service en kennis van Zilveren Kruis

ZieZo zorgpremie overzicht van afgelopen jaren

Jaar Naturapolis Budgetpolis
2019 € 105,95 € 101,95
2018 € 102,50 € 96,95
2017 € 93,95
2016 € 96,75
2015 € 89,75

Contactgevens ZieZo

Contactgegevens
E-mail Contactformulier
Telefoonnummer ZieZo 071 751 00 52
Website

Direct naar ZieZo

Zorgverzekering vergelijken?

Bekijk dan onze Top 5 Studenten zorgverzekering

Copyright © 2005 - 2019 Studenten-Zorgverzekeringen.nl