Alle zorgverzekeraars

Alle zorgverzekeraars

In Nederland heb je de keuze uit veel verschillende zorgverzekeraars. Al deze zorgverzekeraars bieden verschillende (doelgroepspecifieke) verzekeringspakketten aan. Het maken van een keuze wordt je hierdoor niet makkelijk gemaakt. Welke zorgaanbieder en welke verzekering past nu bij mij? Om je te helpen bij het vinden van een antwoord op deze vragen hebben wij per Nederlandse zorgverzekeraar de belangrijkste informatie voor je op een rijtje gezet.

Alle zorgverzekeringen vergelijken?
Ga dan naar: Alle zorgverzekeringen vergelijken

Anderzorg

anderzorg

Premie €102,00 p/mnd (met verplicht eigen risico)

Anderzorg is onderdeel van Menzis, de op drie na grootste zorgverzekeraar van Nederland. Anderzorg richt zich met name op jongeren, je kan er tegen zeer lage premies een zorgverzekering afsluiten. Je levert dan wel in op service. Meer informatie over Anderzorg.

Direct naar de website Anderzorg

Besured

 

 

Premie €107,25 p/mnd (met verplicht eigen risico)

Besured was tot voor kort een van de weinige zorgverzekeraars waarbij het niet mogelijk was om het verplichte eigen risico te verhogen. Echter, vanaf 2018 is het ook bij Besured mogelijk om een hoger eigen risico af te sluiten met een lagere premie tot gevolg. Besured beoogt betaalbaarheid, kwaliteit en service met elkaar door een deur te laten gaan. Meer informatie over Besured.

Direct naar de website Besured

Bewuzt

bewuzt

Premie €101,35 p/mnd (met verplicht eigen risico)

Bewuzt is het jongerenonderdeel van verzekeraar VGZ. Bewuzt richt zich dus met vergoedingen en premies op studenten. Tegen een lage premie verzeker jij precies die zaken die voor jongeren belangrijk zijn. Je kunt al je verzekeringszaken ook online regelen. Meer over Bewuzt

Direct naar de website Bewuzt

Just

cz_thumb

Premie €105,45 p/mnd (met verplicht eigen risico)

Just is het op jongeren gerichte onderdeel van het Centraal Ziekenfonds (CZ). CZ is de op twee na grootste zorgverzekeraar in Nederland. De premie van Just ligt lager omdat je alles online regelt en CZ zelf noemt het gemakkelijk, betrouwbaar en betaalbaar. Meer informatie over CZdirect.

Direct naar de website Just

De Friesland

Premie €103,95 p/mnd (met verplicht eigen risico)

Deze van oorsprong Friese organisatie is inmiddels in heel Nederland bekend. Je kunt er een basisverzekering afsluiten en deze aanvullen met een aanvullende en/of tandartsverzekering naar keuze. Handig is dat bijna alle verzekeringszaken online te regelen zijn. Als student kun je hier profiteren van een collectief voordeel. Lees meer over De Friesland.

Direct naar de website De Friesland

Delta Lloyd

Premie €114,80 p/mnd (met verplicht eigen risico)

Onder de vleugels van grote zorgverzekeraar CZ biedt Delta Lloyd sinds 2009 één type basisverzekering (restitutiepolis) aan. Tegen een wat hogere premie krijg je ruime keuze uit verschillende aanvullende- en tandartsverzekeringen met ruime vergoedingen. Meer informatie over Delta Lloyd.

Direct naar de website Delta Lloyd

Ditzo

ditzo_thumb

Premie €102,95 p/mnd (met verplicht eigen risico)

Ditzo is onderdeel van de grote verzekeraar ASR. Ditzo biedt sinds 2011 zorgverzekeringen aan die je direct online kunt afsluiten. Het is bij de verzekeringen mogelijk om de verschillende aanvullende dekkingen aan en uit te zetten. Meer informatie over Ditzo.

Direct naar de website Ditzo

FBTO

fbto

Premie €105,50 p/mnd (met verplicht eigen risico)

FBTO (Friese Boeren en Tuinders Onderlinge) behoort vandaag de dag tot Achmea, een van de grotere verzekeringsaanbieders in Nederland. FBTO biedt de klant vele verschillende verzekeringen tegen lage premies. Meer informatie over FBTO

Direct naar de website van FBTO

HEMA

Premie €108,00 p/mnd (met verplicht eigen risico)

Naast de welbekende rookworst en heerlijke €2,- ontbijtjes kan je bij HEMA sinds 2014 ook een zorgverzekering afsluiten. Naast een basisverzekering kan je drie verschillende aanvullende- en/of drie verschillende tandartsverzekeringen afsluiten. Meer informatie over HEMA.

Direct naar de website van HEMA

Menzis

 

 

Premie €103,00 p/mnd (met verplicht eigen risico)

Menzis is de op drie na grootste Nederlandse zorgverzekeraar. Bij Menzis heb je de keuze uit drie soorten basisverzekeringspolissen. Deze polissen kunnen naar wens worden uitgebreid met verschillende aanvullende verzekeringen die aansluiting zoeken bij verschillende zorgbehoeften. Meer informatie over Menzis.

Direct naar de website van Menzis

OHRA

ohra_thumb

Premie €107,95 p/mnd (met verplicht eigen risico)

OHRA (Onderlinge Ziektekostenverzekeringsfonds van Hoogere Rijksambtenaren) is onderdeel van de Delta Lloyd Groep, welke weer valt onder de hoede van CZ. OHRA biedt zijn services en pakketten rechtstreeks aan de klant aan. Meer informatie over OHRA.

Direct naar de website van OHRA

ONVZ

Premie €118,34 p/mnd (met verplicht eigen risico)

Zorgverzekeraar ONVZ is opgericht in 1933. De basiszorgverzekering van deze verzekeraar is een restitutiepolis: dat betekent dat je zelf alle vrijheid hebt om te kiezen bij welke zorgverlener je een behandeling wilt ondergaan. Je bent dus niet gebonden aan gecontracteerde zorg. Naast het basispakket kan je kiezen uit ruim zes aanvullende zorgverzekeringen en vijf tandartsverzekeringen. Meer informatie over ONVZ.

Direct naar de website van ONVZ

PNOzorg

pno

Premie €112,24 p/mnd (met verplicht eigen risico)

In samenwerking met zorgverzekeraar ONVZ kan je bij PNOzorg één soort basisverzekering afsluiten: een restitutiepolis. Deze polis biedt je volledig keuzevrijheid bij het kiezen van zorgverleners. Daarnaast biedt PNOzorg vijf verschillende aanvullende- en vier verschillende tandartsverzekeringen aan met uiteenlopende vergoedingen.  Meer informatie over PNOzorg.

Direct naar de website van PNOzorg

Promovendum

pno

Premie €107,25 p/mnd (met verplicht eigen risico inclusief studentenkorting)

De zorgverzekering van Promovendum richt zich, in tegenstelling tot de schadeverzekeringen, niet alleen op klanten met een hoger opleidingsniveau. Iedereen kan een zorgverzekering bij Promovendum afsluiten en studenten kunnen bovendien extra collectiviteitskorting krijgen. Meer informatie over Promovendum.

Direct naar de website van Promovendum

Salland

Salland

Premie €101,50 p/mnd (met verplicht eigen risico)

Salland opereert onder de vleugels van zorgverzekeraar Eno: via verschillende zorglabels worden door Eno zorgverzekeringen aangeboden. Bij Salland kun je onder meer je eigen risico gespreid terug betalen en krijg je diverse kortingen op zorgproducten en andere zaken, zoals uitjes of sportkleding. Meer informatie over Salland.

Direct naar de website van Salland

Studenten Goed Verzekerd

Premie €95,36 p/mnd (met verplicht eigen risico incl. 10% collectiviteitskorting)

Studenten Goed Verzekerd is een zorgcollectief opgezet door studentenvakbond LSVb en ISO in samenwerking met Zilveren Kruis en AON. Studenten kunnen via dit collectief profiteren van hoge kortingen op de basiszorgverzekering en aanvullende verzekeringen.

Meer informatie over Studenten Goed Verzekerd.

Direct naar de website van Studenten Goed Verzekerd

Univé

unive

Premie €100,95 p/mnd (met verplicht eigen risico)

Univé is een van de grootste aanbieders van zorgverzekeringen in Nederland. Als coöperatieve organisatie werkt Unive zonder winstoogmerk, dus de klanten zijn tegelijkertijd leden. De leden staan bij Univé centraal, wat is terug te zien in de diensten en producten die Unive aanbiedt. Meer informatie over Unive

Direct naar de website van Unive

United Consumers

United-Consumers-Logo

Premie €104,58 p/mnd (met verplicht eigen risico)

Het zorgcollectief van United Consumers biedt onder de vleugels van zorgverzekeraar VGZ tot wel 10% collectiviteitskorting op de basiszorgverzekering. De belangenorganisatie zet zich in voor de verlaging van de vaste lasten van de Nederlandse consument: de korting op de VGZ zorgverzekeringen is één van deze initiatieven. Je hebt de keuze uit drie typen basisverzekeringen, afhankelijk van de gewenste vrije zorgkeuze. Meer informatie over United Consumers

Direct naar de website van United Consumers

VGZ

vgz_thumb

Premie €116,20 p/mnd (met verplicht eigen risico)

VGZ is de op een na grootste verzekeraar van Nederland. Onderdeel van VGZ is bijvoorbeeld Bewuzt en de verzekeraar is ook gerelateerd aan Univé. De verzekeraar biedt een basiverzekering en een groot aantal aanvullende zorgverzekeringen aan. Lees meer over VGZ

Direct naar de website van VGZ

ZEKUR

Premie €93,85 p/mnd (met verplicht eigen risico)

ZEKUR is het budget label van zorgverzekeraar Univé. Naast een zorgverzekering kan je er terecht voor verzekeringsbundels op het gebied van onder meer wonen of rijden. Bekijk nu meer informatie over ZEKUR.

Direct naar de website van ZEKUR

ZieZo

Premie €96,95 p/mnd (met verplicht eigen risico)

ZieZo is onderdeel van Zilveren Kruis. Je kunt bij deze verzekeraar een duidelijke zorgverzekering afsluiten die voor een lage prijs de belangrijkste zaken dekt. Bijna alles wordt bij ZieZo online geregeld, er is een online chat, een handige app en een online apotheek. Bekijk nu meer informatie over ZieZo.

Direct naar de website van Ziezo

Zilveren Kruis Studentenzorgverzekering

Premie €105,95 p/mnd (met verplicht eigen risico)

Zilveren Kruis behoort tot de verzekeringsmaatschappij Achmea, een van de grootste verzekeringsaanbieders in Nederland. Zilveren Kruis heeft een speciale zorgverzekering voor studenten met een lagere premie. Meer informatie over Zilveren Kruis.

Direct naar de website van Zilveren Kruis

ZorgDirect

Premie €107,83 p/mnd (met verplicht eigen risico en online gemak korting)

Onder de vleugels van zorgverzekeraar Eno kan je sinds 2015 een zorgverzekering (restitutiepolis) bij het label ZorgDirect afsluiten. Deze verzekeraar profileert zich als flexibel, dat houdt onder meer in dat je ruime keuze hebt uit vijf aanvullende zorgverzekeringen en drie tandartsverzekeringen. Meer informatie over ZorgDirect.

Direct naar de website van ZorgDirect

Zorg en Zekerheid

Premie €103,95 p/mnd (met verplicht eigen risico)

Zorg en Zekerheid (ZZ) is een fusie van verschillende ziekenfondsen uit de regio Leiden, op welke regio het zich nog steeds focust. ZZ beoogt betaalbare en toegankelijke verzekeringen op de markt te zetten. Meer informatie over Zorg & Zekerheid.

Direct naar de website Zorg en Zekerheid

Wat vind je op deze pagina’s per zorgverzekeraar?

  • Wat zijn de voordelen van het afsluiten van een zorgverzekering per verzekeraar?
  • Wat wordt vergoed in de basisverzekering?
  • Welke aanvullende verzekeringen kunnen bij de zorgverzekeraar worden afgesloten?
  • Heeft de zorgverzekeraar specifiek voor de student in het leven geroepen verzekeringen?
  • Welke extra diensten biedt de zorgverzekeraar?
  • Voor welke kortingen kom je in aanmerking als je een bepaalde zorgverzekering afsluit?
  • Contactgegevens

© 2005 - 2019 Studenten-Zorgverzekeringen.nl | Cookies | Partners | Hoe werken wij? | Privacy | Disclaimer.